VORMGEVINGvormgeving.htmlvormgeving.htmlshapeimage_1_link_0
HOMEintroductie.htmlintroductie.htmlshapeimage_2_link_0
CONCEPTENshapeimage_3_link_0
COPYWRITINGcopywriting.htmlcopywriting.htmlshapeimage_4_link_0
WEBDESIGNwebdesign.htmlwebdesign.htmlshapeimage_5_link_0
MULTIMEDIAmultimedia.htmlmultimedia.htmlshapeimage_6_link_0
CONTACTcontact.htmlcontact.htmlshapeimage_7_link_0
 

Aan de basis van vrijwel elke commerciële of ideële uiting ligt een zogenoemd concept.

Een basisidee dat als kapstok kan dienen voor verschillende vormen van marketing en reclame, voor een merk, dienst of product.

Door te kiezen voor een opvallend of afwijkend concept kunt u zich onderscheiden van andere ondernemers in de markt. Een consequent doorgevoerd reclameconcept kan uw merk van een imago voorzien dat perfect aansluit bij de door u beoogde doelgroep.

Bij MediaPresto houden we ervan om buiten de gebaande paden te treden. Om de randjes op te zoeken en waar nodig, grenzen te verleggen. Concepten met een knipoog, soms licht shockerend, vaak humoristisch maar altijd to-the-point.

Wanneer onze visie u wel aanspreekt en u geïnteresseerd bent in een vrijblijvende afspraak, belt u 0492-432009. Wij komen graag bij u op de koffie. Zwart, mét suiker.

  1. direct mail

  2. advertenties

  3. commercials

  4. buitenreclame

  5. displays

  6. websites

  7. social media

je moet maar op het idee komen

concepten

Goed idee!

Natuurlijk zit u zelf ook boordevol ideeën maar weet u niet zeker of ze uitvoerbaar zijn en of ze het gewenste effect zullen sorteren.

Dan is het fijn om een sparringpartner te hebben, die samen met u de haalbaarheid van uw plannen onder de loep neemt. En die bovendien realistisch kan bekijken of uw wensen wel binnen uw budget te realiseren zijn. Bellen voor een afspraak lijkt ons een goed idee.

Extra

Persberichten

Partners

Vacatures

Downloads

Nieuwsbrieven

Quicktime

Acrobat Reader

  1. werkterrein