CONCEPTENconcepten.htmlconcepten.htmlshapeimage_1_link_0
VORMGEVINGvormgeving.htmlvormgeving.htmlshapeimage_2_link_0
HOMEshapeimage_3_link_0
COPYWRITINGcopywriting.htmlcopywriting.htmlshapeimage_4_link_0
WEBDESIGNwebdesign.htmlwebdesign.htmlshapeimage_5_link_0
MULTIMEDIAmultimedia.htmlmultimedia.htmlshapeimage_6_link_0
CONTACTcontact.htmlcontact.htmlshapeimage_7_link_0
 

Reclame

Reclame bestond al ten tijde van het Romeinse Rijk: er zijn reclame-boodschappen teruggevonden in de ruïnes van Pompeii.

In de commercieel succesvolle Gouden Eeuw werd in Nederland ook al reclame gemaakt in kranten. Het eerste reclamebureau werd in 1843 door Volney Palmer in Philadelphia opgericht.


(bron: Wikipedia)

MediaPresto is een veelzijdig bureau dat kan bogen op meer dan 30 jaar ervaring in reclame en publiciteit. Als voortzetting van Promo & Design reclamestudio heeft MediaPresto haar ruime kennis van het grafische en creatieve vak uitgebreid met de nieuwe media zoals webdesign, e-mailing en de implementatie van social media. Kortom, de perfecte basis om u te begeleiden in de moderne wereld van cross-mediale reclame en marketing.

 1. huisstijlen

 2. brochures

 3. magazines

 4. verpakkingen

 5. direct mail

 6. advertenties

 7. posters

 8. displays

 9. banners

 10. flyers

 11. cd/dvd covers

 12. webvideo

 13. webdesign

 14. webfotografie

 15. av producties

Campagnes

Er zijn tal van momenten te bedenken waarop het gewenst is uw bedrijf, product of dienst extra onder de aandacht te brengen. MediaPresto kan u helpen bij de keuze van de juiste reclamemiddelen om uw specifieke doelgroep te bereiken, en een passend concept voor u uitwerken.

Product lanceringen

Een nieuw product vraagt een creatieve manier van promotie om binnen een zo kort mogelijke termijn bekendheid -en nog beter- marktaandeel te verwerven. Informeer naar de diverse mogelijkheden om uw productintroductie tot een succes te maken.

Starters

MediaPresto biedt speciale pakketten voor beginnende ondernemers, die op zoek zijn naar een betaalbare huisstijl- en internetbasis. Laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden die binnen uw budget zijn te realiseren.

Klik hier voor alle details van onze starterspakketten.

Extra

Persberichten

Partners

Vacatures

Downloads

Nieuwsbrieven

Quicktime

Acrobat Reader

 1. werkterrein

introductie